Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Misobakad aubergine

  • Aubergine, äggplanta 1.5 kg
  • Misopasta, vit 500.0 g
  • Limeblad 2.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Rapsolja 200.0 g
  • Vatten 300.0 g
  1. Misobakad aubergine

    • Mixa samman alla ingredienser förutom auberginen i en matberedare.
    • Skiva auberginen i centimetertjocka skivor.
    • Gnid in ett lager misomarinad i botten av en form. Placera ut aubergineskivor och bred ett lager misomarinad över auberginen.
    • Baka av i ugn 180 grader tills auberginen har fått fin färg.