1. Färs till gratängen

    • Riv morot, kål, paprika grovt.
    • Fräs kycklingfärsen tillsammans med grönsaker i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.. Rör så att ingredienserna blandas. Tillsätt lagerblad, timjan, Knorr Oxfond och peppar, fräs vidare tills att färsen inte längre är rosa.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Professional Paprikapuré och vitabönor. Lägg på lock och sänk värmen till låg. Sjud i 15 minuter, ta av locket och fortsätt att sjuda tills vätskan börjar tjockna. Lyft ur lagerbladen och justera smaken med salt och peppar.
    • Lägg färsen i ett smort GN bläck.
  2. Potatismos

    • Vispa ner Knorr Cold Base Potatismos i kallt vatten tillsammans med Milda Flytande Mjölkfritt Margarin, ost, salt och peppar.
    • Låt moset svälla i 5 minuter.
  3. Vid servering

    • Baka av gratängen i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto