Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Färs till gratängen

  • Lök, tärnad 550.0 g
  • Paprika, grön strimlad 270.0 g
  • Vitkål 550.0 g
  • Morot 270.0 g
  • Kycklingfärs 550.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 75.0 g
  • Lagerblad 5.0 st
  • Timjan 4.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Oxfond, Ekologisk, koncentrerad 6x1l 70.0 g
  • Svartpeppar, malen 1.0 g
  • Vitabönor, blötlagda över natten 400.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 300.0 g
  • Salt(1) 8.0 g
  • Vatten
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 360.0 g
  • Ost, riven
  • Salt och peppar

Potatismos

  • Ost, riven 200.0 g
  • Salt och peppar
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 160.0 g
  • Vatten 1.2 l
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg
  1. Färs till gratängen

    • Riv morot, kål, paprika grovt.
    • Fräs kycklingfärsen tillsammans med grönsaker i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.. Rör så att ingredienserna blandas. Tillsätt lagerblad, timjan, Knorr Oxfond och peppar, fräs vidare tills att färsen inte längre är rosa.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, Knorr Professional Paprikapuré och vitabönor. Lägg på lock och sänk värmen till låg. Sjud i 15 minuter, ta av locket och fortsätt att sjuda tills vätskan börjar tjockna. Lyft ur lagerbladen och justera smaken med salt och peppar.
    • Lägg färsen i ett smort GN bläck.
  2. Potatismos

    • Vispa ner Knorr Cold Base Potatismos i kallt vatten tillsammans med Milda Flytande Mjölkfritt Margarin, ost, salt och peppar.
    • Låt moset svälla i 5 minuter.
  3. Vid servering

    • Baka av gratängen i ugn vid 200 grader i ca 20 minuter.