Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad citrusblomkål

Risotto

  • Havreflingor 200.0 g
  • Dinkelkorn, blötlagt över natten 200.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Palsternacka, skalad 500.0 g
  • Morot 500.0 g
  • Äpple (Aroma) 50.0 g
  • Ost, västerbotten riven 150.0 g
  • Crème Fraiche
  • Persilja, hackad 50.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Margarin, flytande 30.0 g
  1. Rostad citrusblomkål

    • Skär blomkålen i mindre bitar och blanda med matfett och salt.
    • Rosta av i ugnen på 200 grader, tills den fått färg.
    • När den är klar, häll över HELLMANN'S Citrus Vinaigrette. Lägg blomkålen på risotton.
  2. Risotto

    • Koka mathavren mjuk ca tio minuter i vatten och Knorr Grönsaksfond på låg värme.
    • Blötlägg dinkelkornen över natten och koka tills de är mjuka.
    • Riv palsternacka och morot. Tärna äpple.
    • Fräs löken, palsternacka och moroten i matfett.
    • Tillsätt mathavren och dinkelkornen. Tillsätt osten och creme fraiche.
    • Avsluta med salt, citron, äpple och persilja.
    • Är risotton för stabbig, tillsätt extra vatten eller creme fraiche.