Menu

Vår kock Martina har tagit hjälp av våra uppdaterade koncentrerade fonder från Knorr Professional och lagat inte mindre än åtta lunchklassiker som brukar få gott om uppskattning från matgäster. Ladda ner receptfoldern, kika på filmerna, beställ fonderna och ingredienserna och kom i gång och laga loss. Smaklig måltid!

Martinas lunchklassiker #1 Wallenbergare med brynt smör 

Martina tar det brynta smöret till nya nivåer med Knorr Professional Koncentrerad Kalvfond. Till det blir det wallenbergare. 

00:00

Martinas lunchklassiker #2 Torskrygg med vitvinssås

Behöver du ett enkelt recept på en riktigt god vitvinssås? Då är det den här du ska laga. Receptet hittar du i receptfoldern här på sidan!

00:00

Martinas lunchklassiker #3 Snabb svamplasagne

Ett riktigt rockärmssess att trolla fram när du inte har tid för finlir. Perfekt att förbereda en dag innan servering, men ändå snabbare än blixten ur ett lasagne-perspektiv betraktat.

00:00

Martinas lunchklassiker #4 Italienska köttbullar i tomatsås

I Martinas egen favoriträtt gömmer sig en god överraskning i köttbullarna, nämligen ris Resultatet? Lite drygare, lite matigare och mycket godare! Den goda tomatsåsen som spelar huvudrollen i vår film får bland annat sin goda smak från Knorr Professional Koncentrerad Kycklingfond.

00:00

Martinas lunchklassiker #5 Fisk- och skaldjurssoppa med örtfärskost

I den här snabba och klassiska lunchrätt (som ändå alltid känns lite lyxig) har Martina använt både vår koncentrerade hummerfond och fiskfond för att få till den rätta friska och fräscha smaken. Serveras med en klick örtfärskost på toppen.

00:00

Martinas lunchklassiker #6 Vitkålsboeuf med potatispuré

En go to-rätt för alla som behöver något mustigt och ”comfort foodigt” till sina vegogäster. Förvillande lik originalet dessutom.

00:00

Martinas lunchklassiker #7 Glutenfri raggmunk med stekt rimmat fläsk

Ljuvligt stekta, frasiga raggmunkar är snudd på det bästa som finns och nu kan du även erbjuda denna goding till den som behöver äta glutenfritt. I receptet använder vi nämligen MAIZENA i stället för vetemjöl.

00:00

Martinas lunchklassiker #8 Ryggbiff med rödvinssås och bearnaise

Martina bjuder på lunchfest och gör en drömmig rödvinssås på Knorr Professional Koncentrerad Oxfond!

00:00

Bläddra i receptfoldern Martinas Lunchklassiker!

Bläddra i receptfoldern Martinas Lunchklassiker!

Vill du laga någon av rätterna från filmerna? Ladda ner vår receptfolder så får du ta del av alla goda detaljer!

Ladda ner receptfoldern!
Produkter
Recept
Favoriter
Meny