Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tips!

  • Sparris 10.0 stk
  • Vatten 100.0 ml
  • Citron, juice färskpressad 2.0 msk
  • Socker 1.0 msk
  • Salt 2.0 tsk
  • Smör 30.0 g
  • Fläderemulsion:
  • Flädervinäger 2.0 msk
  • Svartpeppar, malen
  • Till garnering:
  • Blomsterkrasse
  • Tagetesblommor
  1. Gör så här

    • Sätt cirkulatorn på 84°C.
    • Skala den vita sparrisen noga. Lägg skal, sparris, vatten, citron, socker, salt och smör i en vakuumpåse. Vakuumera hårt.
    • Lägg i påsen i vattenbadet och låt den ligga i 25 minuter. Lägg i kyl.
    • Ta ur sparrisen från lagen och torka av den. Toppa med fläderemulsion, örter och blommor
  2. Tips!

    • Om du inte har tillgång till en cirkulator kan du istället koka en lag på skal, vatten, citron och kryddor. Sila av och lägg i slantad vit sparris. Koka försiktigt tills din sparris blivit lagom mjuk.