Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lins- och bulgursallad

  • Bulgur 400.0 g
  • Linser, beluga 300.0 g
  • Spenat 200.0 g
  • Avocado 200.0 g
  • Mynta, blad 40.0 g
  • Lök, gul 200.0 g
  • Tomater 400.0 g
  • Pumpakärnor 50.0 g

Dressing

  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 300.0 ml
  • Ras el hanout 20.0 g
  • Rapsolja 80.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  1. Lins- och bulgursallad

    • Ta hälften av dressingen och blanda med spenaten och kör i ugn 200 grader i 8 minuter.
    • Koka linser och bulgur enligt förpackning.
    • Skär avokado, mynta, lök och tomat i mindre bitar.
    • Rosta pumpafrön.
    • Blanda alla salladsingredienser med resterande dressing.
  2. Dressing

    • Blanda alla ingredienser till dressingen.