Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Att grillad biff och tomat är en bra kombo är sedan gammalt! Här har jag gett köttet ytterligare en smakdimension genom att krydda upp den med hjälp av kalvfond och kryddpasta. Tomaterna däremot, ja de får minimalt med handpåläggning för att bibehålla den naturliga sötman och friskheten som passar så bra ihop med det grillade tunga köttet. /Rasmus Larsson

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Grilla din biff efter önskad stekgrad. Låt vila på plåt och spara den köttsaft som bildats på plåten.
    • Riv tomaterna på den grova sidan av rivjärnet.
    • Blanda ihop tomaterna med en god olivolja samt salt, svartpeppar och 15 g kryddpasta.
    • Blanda ihop kalvfond, 10 g kryddpasta samt köttsaften. Pensla på köttet innan tranchering.
    • Bottna en tallrik med tomatsalsan och lägg på det trancherade och penslade köttet.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny