Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chakchouka – ägg i tomatsås

  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.0 kg
  • Ägg, färska 600.0 g
  • Paprika, röd tärnad 1.0 kg
  • Lök, tärnad 500.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 50.0 g
  • Harissa 30.0 g
  • Spiskummin malen 3.0 g
  • Timjan, torkad 3.0 g
  • Olja, oliv 50.0 ml
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Persilja, hackad 30.0 g
  1. Chakchouka – ägg i tomatsås

    • Fräs lök, paprika och knorr Professional Vitlök kryddpuré i olja tills löken mjuknat utan att få färg. Tillsätt alla kryddor och fräs en stund till.
    • Tillsätt SLOTTS tomatpuré, harissa och Knorr Tomatino. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Låt koka 15 minuter.
    • Häll upp i form och kläck i äggen spridda ifrån varandra.
    • Baka i ugn 175 grader ca 15 minuter tills vitan stelnat och gulan lite rinnig.
    • Strö över persilja och servera.