Menu

Ingredienser

+

Kålen

  • Kålrot, strimlad 500.0 g
  • Salt(1) 12.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Vårlök, skivad 100.0 g

Dressing


Recepten kommer från en koreansk kvinna som kom till Sverige för att göra en traditionell koreansk sallad. Bli inspirerad och skapa din egna koreanska meny.

...

Förberedelser

  1. Kålen

    • Blanda samman kålen med vatten och salt. Låt detta stå 1 timme, tills kålen börjat mjukna lite.
    • Skölj av kålen och låt den rinna av i ett durkslag.
  2. Dressing

    • Mixa sesamfrön, vinäger, socker, chilipasta, farin socker och Knorr Grönsaksfond till en slät dressing. Rör ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréerna.
  3. Vid servering

    • Lägg över kålen en bunke. Häll dressingen över kålroten och låt detta stå och dra ca 1 timme före servering.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny