Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kålen

  • Kålrot, strimlad 500.0 g
  • Salt(1) 12.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Vårlök, skivad 100.0 g

Dressing

  • Vinäger, ris 200.0 g
  • Brun farin 30.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • Chilipasta, Koreansk( Go chu jang) 20.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  1. Kålen

    • Blanda samman kålen med vatten och salt. Låt detta stå 1 timme, tills kålen börjat mjukna lite.
    • Skölj av kålen och låt den rinna av i ett durkslag.
  2. Dressing

    • Mixa sesamfrön, vinäger, socker, chilipasta, farin socker och Knorr Grönsaksfond till en slät dressing. Rör ner Knorr PROFESSIONAL kryddpuréerna.
  3. Vid servering

    • Lägg över kålen en bunke. Häll dressingen över kålroten och låt detta stå och dra ca 1 timme före servering.