Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Morötter 500.0 g
  • Rotselleri 500.0 g
  • Fänkål, färsk 650.0 g
  • Purjolök 425.0 g
  • Olja, oliv 1.5 msk
  • Grädde eller gräddalternativ 6.0 dl
  • Vatten 1.3 l
  • Dillfrö 2.0 msk
  • Kolja, filé och laxfilé 1.0 kg
  • Räkor, handskalade 300.0 g
  • Persilja, hackad 2.0 msk
  • Dill 2.0 msk
  • Citron 1.0 st
  • Salt och peppar
  1. Gör så här

    • Skala och skär morot och selleri i mindre bitar, skiva purjolöken, dela och skär ner fänkålen.
    • Sautera grönsakerna tillsammans med dillfrö.
    • Tillsätt vatten, Knorr Fiskbuljong och grädde. Koka upp och sjud under lock tills rotfrukterna börjar mjukna.
    • Justera smaken med salt och peppar och smaksätt med citron.
    • Tillsätt fisk och sjud ytterligare någon minut tills fisken är serveringsklar, tillsätt räkor och kryddörter.
    • Servera soppan med nybakat bröd eller vitlöksbröd.