Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Årets påsktallrik är ett hopplock av flera riktiga läckerheter. Det blir lantägg med ansjoviscrème, puff choux med läcker ostkräm samt tartar på lammrostbiff. God och glad påsk önskar vi på Unilever Food Solutions!

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Koka äggen i 7 minuter och spola dem kallt. 
    • Skär 10 tunna strängar av ansjovisen, hacka resten fint. Lägg i en bunke och blanda med spad, citronjuice, citronzest, majonnäs, cream cheese, Knorr Coldbase och malen svartpeppar. Smaka av med eventuellt mer salt. Blanda och ställ kylt. 
    • Bryn smöret gyllenbrunt i en kastrull. Blanda ca 20 g av smöret med kavringssmulor. Lägg på en plåt och rosta sedan i ugnen på 170 grader tills det blir krispigt. 
    • Blanda ner maltodextrinet i resten av smöret. Det skall till slut inta pulverform. 
    • Dela äggen rakt över och montera enligt bild. 
Produkter
Recept
Favoriter
Meny