Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Zucchinigratäng

  • Råris, kokt 400.0 g
  • Zucchini, courgette 1.8 kg
  • Lök, tärnad 400.0 g
  • Morot, riven 400.0 g
  • Smör 50.0 g
  • Linser, röda, kokta 200.0 g
  • Vin, vitt 180.0 ml
  • Ost, Präst 200.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 200.0 ml
  • Creme Fraiche 100.0 g
  • Cream cheese 100.0 g

Tomatsallad

  1. Zucchinigratäng

    • Skiva zucchinin tunt och salta och låt vätska ur. Stek eller rosta den i ugnen på 200 grader.
    • Sautera löken och morötterna i smör.
    • Blanda ris, vitt vin, salt, Creme Fraiche, grädde, Cream Cheese , lök, morot och linser i en form och tryck till den.
    • Avsluta med zucchini och riven ost. Grädda av på 180 grader i ugnen i ca 20 minuter eller tills gratängen fått fin färg.
  2. Tomatsallad

    • Skiva tomaterna och lägg på ett fat, strö över lök och flingsalt.
    • Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette med Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och rippla över.