Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Achards de legumes

  • Rapsolja 50.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 100.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Morot, finstrimlad 500.0 g
  • Vitkål, strimlad 500.0 g
  • Blomkål, i buketter 500.0 g
  • Bönor, färska sockerärtor, brytbönor eller haricot verts 500.0 g
  • Vatten 1.2 l
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 30.0 g
  • Citron, juice färskpressad 50.0 g
  • Salt 3.0 g
  1. Achards de legumes

    • Fräs puréerna och löken i olja i en kastrull. Blanda i morötter, vitkål, blomkål och gröna bönor och fräs runt en stund.
    • Täck med vatten och Knorr Grönsaksfond. Låt koka upp och koka tills vätskan kokat bort.
    • Fräs grönsakerna på hög värme ytterligare 2 minuter.
    • Smaka av med salt och citron och låt svalna.