Achards de legumes
Serveras som tillbehör eller som egen rätt med ris. Gott mustigt grösaksfräs helt enkelt.

Ingredienser
Achards de legumes
-
Rapsolja 50.0 g
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Morot, finstrimlad 500.0 g
-
Vitkål, strimlad 500.0 g
-
Blomkål, i buketter 500.0 g
-
Bönor, färska sockerärtor, brytbönor eller haricot verts 500.0 g
-
Vatten 1.2 l
-
Citron, juice färskpressad 50.0 g
-
Salt 3.0 g
Förberedelser
-
Achards de legumes
- Fräs puréerna och löken i olja i en kastrull. Blanda i morötter, vitkål, blomkål och gröna bönor och fräs runt en stund.
- Täck med vatten och Knorr Grönsaksfond. Låt koka upp och koka tills vätskan kokat bort.
- Fräs grönsakerna på hög värme ytterligare 2 minuter.
- Smaka av med salt och citron och låt svalna.