Achards de legumes
Serveras som tillbehör eller som egen rätt med ris. Gott mustigt grösaksfräs helt enkelt.

Ingredienser
Achards de legumes
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Achards de legumes
Rapsolja
/g
50.0 g
0%
Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
100.0 g
0%

Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Lök, tärnad
/g
250.0 g
0%
Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
25.0 g
0%

Morot, finstrimlad
/g
500.0 g
0%
Vitkål, strimlad
/g
500.0 g
0%
Blomkål, i buketter
/g
500.0 g
0%
Bönor, färska sockerärtor, brytbönor eller haricot verts
/g
500.0 g
0%
Vatten
/l
1.2 l
0%
Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
/g
30.0 g
0%

Citron, juice färskpressad
/g
50.0 g
0%
Salt
/g
3.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Achards de legumes
-
Rapsolja 50.0 g
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Morot, finstrimlad 500.0 g
-
Vitkål, strimlad 500.0 g
-
Blomkål, i buketter 500.0 g
-
Bönor, färska sockerärtor, brytbönor eller haricot verts 500.0 g
-
Vatten 1.2 l
-
Citron, juice färskpressad 50.0 g
-
Salt 3.0 g
Förberedelser
-
Achards de legumes
- Fräs puréerna och löken i olja i en kastrull. Blanda i morötter, vitkål, blomkål och gröna bönor och fräs runt en stund.
- Täck med vatten och Knorr Grönsaksfond. Låt koka upp och koka tills vätskan kokat bort.
- Fräs grönsakerna på hög värme ytterligare 2 minuter.
- Smaka av med salt och citron och låt svalna.