Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Buljong

Kimichi majonnäs

Grönsaker

  • Morötter, strimlade 350.0 g
  • Pak choi 280.0 g
  • Svamp, shiitake 556.0 g
  • Chili, röd 30.0 g
  • Lök, sallad 444.0 g

Panko crust

  • Panko, ströbröd 100.0 g
  • Brynt smör 50.0 g
  • Kimchisesamfrön 100.0 g
  • Citron 1.0 st
  1. Buljong

    • Skala och hacka lök och ingefära fint. Fräs i sesamoljan och tillsätt miso pastan
    • Tillsätt grönsaksbuljongen och smaka av med miso
    • Låt sjuda i ca 1 timme. Sila av och smaka av.
  2. Kimichi majonnäs

    • Vispa ihop majonnäs och kimchi base . Smaka av med salt.
    • Häll majonnäsen i en spritspåse och spara till servering.
  3. Bakat ägg

    • Baka äggen i vattenbad på 63°C i 1 timme.
    • Käck ägget i en skål och spara till servering

     

  4. Grönsaker

    • Vad har du för grönsaker i kylskåpet? Ta dig en titt och använd det du hittar. Här är dock några saker som passar fint:
    • Skiva grönsakerna tunt och strimla fint
  5. Panko crust

    • Rosta pankon gyllene i ugnen på 170°.
    • Bryn smöret och häll ner i pankon under omrörning .
    • Blanda i kimchisesamfrön och zest från citron. Smaka upp med salt.

     

  6. Servering

    • Koka nudlarna efter anvisning på förpackningen och lägg i mitten av en djup tallrik. Toppa med ägg, majonnäs och panko crust.
    • Lägg de råa grönsakerna runt om och häll på den varma buljongen.
    • Ät och njut!