Griljerade revben korean style
Dessa griljerade revben är inspirerade av koreanska smaker där frisk och varm ingefära samsas med nötig sesamolja och sötman från honung för att skapa en riktig fullträff

Ingredienser
Griljerade revben korean style
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Griljerade revben korean style
Revben:
/
0.0
0%
Fläsk, tjocka revben på ben
/kg
2.0 kg
0%
Marinad:
/
0.0
0%
Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg
/msk
2.0 msk
0%

Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/msk
2.0 msk
0%

Soja, japansk
/ml
100.0 ml
0%
Ättika 12%
/ml
50.0 ml
0%
Honung
/ml
100.0 ml
0%
Olja, sesam rostad
/msk
2.0 msk
0%
Chilipasta, Koreansk (Go chu jang)
/msk
4.0 msk
0%
Till servering:
/
0.0
0%
Sesamfrön, rostade
/msk
4.0 msk
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Griljerade revben korean style
-
Revben:
-
Fläsk, tjocka revben på ben 2.0 kg
-
Marinad:
-
Soja, japansk 100.0 ml
-
Ättika 12% 50.0 ml
-
Honung 100.0 ml
-
Olja, sesam rostad 2.0 msk
-
Chilipasta, Koreansk (Go chu jang) 4.0 msk
-
Till servering:
-
Sesamfrön, rostade 4.0 msk
Förberedelser
-
Griljerade revben korean style
- Blanda ihop alla ingredienserna till marinaden. Lägg köttet och marinaden i en vacuumpåse och vacca lagom hårt.
- Låt köttet ligga minst 24 timmar.
- Baka sedan köttet i ånga 100 ºC i ca 7-8 timmar.
- Ta ut köttet ur påsen och spara marinaden.
- Reducera marinaden till hälften. Sätt ugnen på 200 ºC, pensla köttet med marinaden och griljera i ca 15 minuter. Pensla på lite mer marinad och strö över sesamfrön.