Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Griljerade revben korean style

  • Revben:
  • Fläsk, tjocka revben på ben 2.0 kg
  • Marinad:
  • Soja, japansk 100.0 ml
  • Ättika 12% 50.0 ml
  • Honung 100.0 ml
  • Olja, sesam rostad 2.0 msk
  • Chilipasta, Koreansk (Go chu jang) 4.0 msk
  • Till servering:
  • Sesamfrön, rostade 4.0 msk
  1. Griljerade revben korean style

    • Blanda ihop alla ingredienserna till marinaden. Lägg köttet och marinaden i en vacuumpåse och vacca lagom hårt.
    • Låt köttet ligga minst 24 timmar.
    • Baka sedan köttet i ånga 100 ºC i ca 7-8 timmar. 
    • Ta ut köttet ur påsen och spara marinaden.
    • Reducera marinaden till hälften. Sätt ugnen på 200 ºC, pensla köttet med marinaden och griljera i ca 15 minuter. Pensla på lite mer marinad och strö över sesamfrön.