Ingredienser
Farofa på ägg, bacon och bönor
-
Couscous 230.0 g
-
Vatten 300.0 dg
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Bönmix, frusen 400.0 g
-
Sidfläsk, rökt tärnat 100.0 g
-
Ägg, hela 200.0 g
-
Ströbröd 100.0 g
-
Persilja, hackad 10.0 g
Förberedelser
-
Farofa på ägg, bacon och bönor
- Koka upp vatten, Knorr Brynt Kycklingbuljong. Tillsätt couscous och rör om. Slå av värmen, lägg på locket och låt dra i 5 minuter. Rör om i couscousen med en gaffel.
- Bryn bacon och mjuk fräs lök i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
- Tillsätt bönor, rivet ägg och couscous.
- Krydda och garnera med finhackad persilja.