Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pannkakor

  • Socker 220.0 g
  • Vetemjöl 650.0 g
  • Öl 200.0 ml
  • Vaniljsocker 30.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 100.0 g
  • Vatten 200.0 ml
  • Rama Professional Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 500.0 ml

Fyllning till pannkakor

  • CARTE D'OR Vanilla 8 x 1 L, 100.0 ml
  • Mjölk 500.0 ml
  • Socker, florsocker 50.0 g
  • CARTE D'OR Karamelltopping 6 x 1 kg 400.0 g
  • Blåbär 300.0 g
  • Citronmeliss
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 10 lit 200.0 ml
  1. Pannkakor

    • Rör ihop helägg, socker, vetemjöl, öl, vaniljsocker och Milda Flytande Mjölkfritt margarin.
    • TillsättRama Mat 15 % och lite vatten i taget. Låt smeten vila medan du gör krämen.
  2. Fyllning till pannkakor

    • Vispa Carte d’Or Vanilla-krämen luftig med mjölk.
    • VispaRama Visp 31 % luftig med florsocker och vanilj och vänd i krämen. Krämen används till pannkakorna.
    • Häll Carte d’Or Karamell-toppingen i en gryta och koka upp. Reducera toppingen en aning och glasera sedan blåbären lätt med den.
    • Servera pannkakorna med vaniljkräm och glaserade blåbär. Garnera med citronmeliss.