Menu

Ingredienser

+

Gör så här


Säsongsbetonad comfort food är alltid rätt, gnocchi med grillad sparris blir här extra gott tillsammans med brynt smör, salvia och parmesan.

...

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Grädda potatisen i 180 graders ugnsvärme tills den blir mjuk.
    • Skrapa ur innanmätet och låt det svalna något
    • Blanda potatis, mjöl, ägg, salt och peppar till en jämn massa.
    • Rulla ut massan till en korv och skär i munsbitar. Strö över lite mjöl.
    • Skala den vita sparrisen, grilla den och skär den i lagom munsbitar.
    • Koka upp rikligt med saltat vatten och låt gnocchin koka i max 2 min.
    • Smält smöret i en het panna, tillsätt sparrisen och vinet tillsammans med de båda buljongerna och lägg sedan i gnocchin och rör om tills allt har täckts.
    • Servera med nyhackad salvia, parmesan och nymalen peppar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny