Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till GN bläcket

  • Kokosflingor 40 g
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 30 ml

Till glasyren

  • Brun farin 450 g
  • Socker 450 g
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 600 ml
  • Ägg 9 stk
  • Morötter 900 g
  • Melonkärnor 225 g
  • Mjöl, vete 700 g
  • Bakpulver 12 g
  • Bikarbonat 18 g
  • Kanel malen 5 g
  • Ingefära malen 5 g
  • Muskotnöt, nyriven 4 g
  • Vaniljsocker 3 g
  • Salt 10 g

Till glasyren

  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg - Nytt artnr v 19 2019 - 67740996 500 g
  • Socker, florsocker 50 g
  • Citron 1 st
  • Mandarin 1 stk
  • Melonkärnor, rostade 75 g
  1. Till GN bläcket

    • Smörj bläcket med Milda Såsbas och täck det med kokosflingor
  2. Till glasyren

    • Värm ugnen till 175 grader.
    • Riv morötterna grovt.
    • Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver, kanel, ingefära, muskot, salt och vaniljsocker separat.
    • Vispa samman Milda Såsbas, socker och brunfarin. Tillsätt ett ägg åt gången samtidigt som massan vispas vit och fluffig.
    • Tillsätt morot och melonkärnor.
    • Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl.
    • Slå smeten i bläcket och grädda kakan i 50 minuter.
    • Låt kakan svalna.
  3. Till glasyren

    • Vispa samman Crème Bonjour Naturell med florsocker och smaksätt med färsk pressad citron och mandarin saft.
    • Bred glasyren utöver kakan och garnera med melonkärnor