+

Till GN bläcket

Till glasyren

Till glasyren

  1. Till GN bläcket

    • Smörj bläcket med Milda Såsbas och täck det med kokosflingor
  2. Till glasyren

    • Värm ugnen till 175 grader.
    • Riv morötterna grovt.
    • Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver, kanel, ingefära, muskot, salt och vaniljsocker separat.
    • Vispa samman Milda Såsbas, socker och brunfarin. Tillsätt ett ägg åt gången samtidigt som massan vispas vit och fluffig.
    • Tillsätt morot och melonkärnor.
    • Tillsätt de torra ingredienserna och blanda väl.
    • Slå smeten i bläcket och grädda kakan i 50 minuter.
    • Låt kakan svalna.
  3. Till glasyren

    • Vispa samman Crème Bonjour Naturell med florsocker och smaksätt med färsk pressad citron och mandarin saft.
    • Bred glasyren utöver kakan och garnera med melonkärnor
+