Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kamutvete

  • Kamutvete 400 g
  • Vatten 800 ml

Gör risotton

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50 g
  • Lök, tärnad 140 g
  • Rotselleri, riven 200 g
  • Svamp, champinjoner skivade frusna 300 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200 g
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L 50 g
  • Ost, västerbotten riven 70 g
  • Citron, juice färskpressad 10 g
  • Persilja, hackad 30 g
  1. Kamutvete

    • Koka kamutvetet i vattnet på låg värme tills det är mjukt.
  2. Gör risotton

    • Fräs löken, selleri och svamp i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i några minuter.
    • Tillsätt ost, Knorr Fraiche och Knorr Svampfond. Smaka av med citronjuice, nymalen svartpeppar och persilja. Är risotton för stabbig, tillsätt extra vatten.