1. Potatiscakes

    • Fräs löken mjuk i margarinet på medelvärme ca 5 minuter. Mixa sojabönorna grovt och blanda samman med löken.
    • Blanda samman Knorr Cold Base Potatismos med vattnet under omrörning. Tillsätt lök, sojabönor, majs, ost och MAIZENA Majsstärkelse. Smaksätt potatisfärsen med koriander, citronsaft och Knorr umami.
    • Forma färsen till små biffar och lägg biffarna på bakplåtspapper på bleck. Detta kan med fördel göras en dag före serveringen.
    • Värm ugnen till 200°. Pensla eller spraya potatiscakes med Milda Browning. Förstek dem i ugnen 7 minuter. Låt dem dra 10 minuter innan de lossas från bakplåtspapperet.

  2. Krämig kålsallad

    • Salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska. Pressa vätskan ur kålen. Rosta spiskumminfröna i en stekpanna och låt dem svalna.
    • Blanda samman HELLMANN`S REAL Majonnäs och Knorr Fraiche 24%, och smaksätt med spiskummin, Knorr PROFESSIONAL kryddpuré, Winborg´s Äppelcidervinäger, koriander, mynta och peppar. Vänd ner kål, morot och äpple. Ställ i kyl till servering,

  3. Servering

    • Värm potatiscakes i ytterligare 10 minuter före servering. Servera med krämig kålsallad



+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text