Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kokospannacotta

  • Mjölk, pastöriserad 500.0 ml
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 400.0 ml
  • CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg 200.0 g

Passionsfruktsås

  • Passionsfruktkött, fruset 200.0 g
  • Vatten 400.0 ml
  • Socker 100.0 g
  1. Kokospannacotta

    • Koka upp Knorr Visp, mjölk och kokosmjölk.
    • Rör ner CARTE DÓRPanna Cotta (torrvara) och portionera i serveringsskålar/el form. Kyl tills pannacottan har satt sig.
    • Vänd ut pannacottan före servering och servera kyld passionsfruktssås till.

  2. Passionsfruktsås

    • Koka upp passionsfrukts pulp, vatten och socker i en kastrull, red av med MAIZENA Tapioka stärkelse, kyl ned.