Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kabichi

  • Vitkål, tärnad
  • Lök, strimlad
  • Paprika, röd strimlad
  • Morötter, grovrivna
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L
  • Salt(1)
  • Spiskummin malen
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
  • Vatten
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg
  • WINBORGS Äppelcider vinäger
  • Svartpeppar malen
  1. Kabichi

    • Fräs grönsakerna i Milda Flytande Mjölkfritt margarin. Tillsätt alla kryddor och fräs under omrörning ytterligare en stund.
    • Tillsätt vatten och Knorr Tomatino. Låt koka upp och låt sedan småputtra en kort stund tills alla grönsaker är näst intill mjuka.
    • Smaka av och justera kryddningen med vinäger och peppar