Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Falafel och tillbehör

Vitlökssås

  • Oregano, torkad
  • Honung
  • Citron, juice färskpressad
  • Yoghurt, turkisk 500 g
  • Salt och Peppar
  1. Falafel och tillbehör

    • Sätt ugnen på 200 grader.
    • Fritera/stek falafeln enl. anvisningarna på förpackningen.
    • Dela auberginen på längden, ca 1 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med ett bakplåtspapper och ringla över olivolja och salt. Grädda i ugnen tills de blivit mjuka och fått lite gyllenbrun färg (20-30 min)
    • Strimla rödkålen och ringla över marinaden, rör om.
  2. Vitlökssås

    • Rör ihop ingredienserna till vitlökssåsen.
  3. Servering

    • Dela avokado och gurka i lagom stora bitar. Smula fetaosten. Hacka persiljan.
    • Ta fram bröden. Bred ut en klick av hummusen i mitten av ditt wrapbröd. Lägg över rödkål, aubergine, falafel, fetaost, gurka och avokado. Toppa med vitlökssås, russin och persilja. Rulla ihop din wrap. Enklast är att vika över ena långsidan, sen båda kanterna och tillslut vika över mot den öppna sidan.