Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Torskfilé

Rödbetor

Rökta bacontärningar

Senapskräm

  1. Torskfilé

    • Mixa fisk och salt, kör slätt.
    • Tillsätt äggen och kör slätt.
    • Tillsätt Knorr Visp och kryddor. Mixa till fast konsistens.
    • Spritsa ut färsen i portionsbitar (storlek som en torskfilé) och ånga den färdig i ca 10-20 min beroende på storlek.
    • Servera fisken varm på tallriken, gärna delad i tre bitar, och häll över senapssåsen.
  2. Rödbetor

    • Värm rödbetorna och lagen till ca 50 grader. Obs! Får ej koka.
    • Blanda rödbetorna och lagen med Knorr Texture och häll massan på ett fat. Kyl i ca 4-5 timmar – gärna till dagen efter.
    • Stick ut rundlar i olika storlekar så att de liknar hemmagjorda inlagda rödbetor. Lagom tjocklek är ca 1-1,5 cm.
  3. Rökta bacontärningar

    • Blanda baconköttet med ägg och skinkbuljongpulver till en stadig färs. Tillsätt övriga ingredienser och kör slätt.
    • Bred ut baconfärsen på en bakplåt med bakplåtspapper i ½ till 1 cm tjockt lager. Baka i ugn på kombi 50/50 på 85 grader i ca 10 minuter. Låt svalna täckt.
    • Skär i önskad storlek och form innan servering.
    • Vänd ditt bacon i lite extra Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke innan servering.
  4. Senapskräm

    • Koka upp buljong och vatten.
    • Tillsätt Knorr ljus redning och koka upp såsen.
    • Tillsätt Knorr Mat, kryddorna och koka såsen i 1 minut.
    • Smaka av såsen med senap och servera tillsammans med torsken.