Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pastagratäng med skinka, spenat och kantarellsås

  • KNORR Ekologisk Penne, Fiberrik 1 x 3 kg 600.0 g
  • Vatten 2.3 l
  • Crème Bonjour Softspread Carbonara 1 x 1,5 kg - UTGÅTT v 5 2019 350.0 g
  • Crème Bonjour Kantarell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg 500.0 g
  • Rökt skinka strimlad 400.0 g
  • Spenat 556.0 g
  • Muskotnöt malen 5.0 g
  1. Pastagratäng med skinka, spenat och kantarellsås

    • Koka pastan i 6 min. Spola av hastigt och lägg i bleck. Räkna med ca 3 liter per bleck.
    • Tillaga såsen enligt anvisning. Tillsätt Crème Bonjour Carbonara , spenat och skinka
    • Krydda med malen muskotnöt och eventuellt salt och peppar.
    • Täck pastan med såsen (ca 4 l/per bleck) och gratinera i ugn i 160 grader i ca 20 min .