Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 90.0 g
  • Purjolök 106.0 g
  • Persiljerot, tärnad 1.0 kg
  • Timjan
  • Lagerblad 2.0 st
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 45.0 g
  • Vatten 900.0 ml
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 600.0 ml
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 15.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 5.0 g
  • Salt 25.0 g
  • Bönor, canneloni 800.0 g
  • Riven ost 50.0 g
  • evt bovete, melonkärnor och solrosfrö
  1. Gör så här

    • Fräs persiljerot och purjolök i Milda Flytande Mjölkfritt margarin och tillsätt timjan samt lagerblad. Smaksätt med salt och peppar. Sänk temperaturen och sautera i ytterligare 10 minuter.
    • Tillsätt MAIZENA och slå på vatten i omgångar under omrörning. Koka upp och tillsätt Knorr Grönsaksbuljong och Rama Professional Visp 31%. Låt sjuda i några minuter innan du tillsätter cannellonibönorna.
    • Slå upp sås och grönsaker i ett GN-bleck och fördela ost, bovete och melonkärnor över gratängen. Baka av i combiugn 70 % och 180 grader i 15 minuter.