Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kassler

Brynt potatis

Stuvad spenat

  1. Kassler

    • Kör köttet i en matberedare tillsammans med skink-buljongpulver och ägg tills färsen är fin och stadig. Tillsätt därefter resten av ingredienserna (förutom Knorr Professional Intense Flavours) och kör tills färsen är helt slät. Låt vila i kyl i ca 2 timmar.
    • Rulla färsen i en plastfilm till önskad tjocklek. Ånga i ugnen på 85 grader i 25 minuter, anpassa tid efter storlek. Låt svalna i filmen. Vid servering - pensla med Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke och skär i skivor.
  2. Brynt potatis

    • Häll vatten, Knorr Mat och Milda Flytande Margarin i en köksassistent.
    • Blanda potatismospulvret med Maizena, Knorr Umami och salt. Tillsätt den torra blandningen i vätskan under omrörning. Starta på låg hastighet och skruva upp till medelhastighet i ca 4-5 minuter.
    • Häll i äggulan och kör på hög hastighet ca 2 minuter.
    • Låt potatismassan vila minst en timme i kylskåpet, men gärna till nästa dag.
    • Smält socker i en stekpanna tills det är brunt. Bred ut tunt på 2 bakplåtspapper och låt det vara tills det hårdnat. Pulverisera det i mixern.
    • Forma potatismassan till potatisliknande bollar. Rulla dem därefter i sockerpulvret och ånga i ugnen på 100 grader i 7 minuter.
    • Strö över sockerpulver när de är varma och låt svalna.
  3. Stuvad spenat

    • Koka upp vatten och buljong.
    • Tillsätt Knorr ljus redning och vispa upp såsen.
    • Tillsätt Knorr Mat, CARTE D’OR Karamelltopping och kryddor. Koka upp i 1 minut.
    • Tillsätt spenaten och blanda till en fin massa med en stavmixer innan servering. Smaka av med salt och peppar.