Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ägg Benedict

  • olja
  • Ägg
  • Vatten
  • Rosmarin, färsk
  • Ost, parmesan hyvlad
  • Flingsalt
  • Levain, ljust surdegsbröd per skiva 10.0 st
  • Ättika 12% 150.0 g
  • Flora Ekologisk Smörgåsmargarin 16 x 400 g
  • Ärtskott 250.0 g
  • Sevan Hummus Grön Ärta 750.0 g
  • Sparris, grön 12000.0 kg
  1. Ägg Benedict

    • Stek brödet på hög temperatur i smör eller olja. Ta ur från pannan och placera på en tallrik och strö över lite flingsalt.
    • Bred på hummus på mackorna.
    • Pochera äggen: knäck äggen i en skål med ättika och vatten. Låt dra till sig lite. Koka upp vatten och stäng sedan av plattan. Dra med en sked i vattnet så att en virvel bildas. Tillsätt äggen försiktigt. Låt vara i vattnet 3-4 min. Ta upp äggen med en hålslev och låt rinna av på lite hushållspapper.
    • Stek sparrisen snabbt i olja på medelhög temperatur, salta och peppra. Fördela sparrisen på smörgåsarna.
    • Lägg äggen ovanpå sparrisen och toppa med ärtskott, hyvlad parmesan, flingsalt och hackad rosmarin.