+

Potatisfritters

Coleslaw

Vid servering

  • Tunnbröd 10 st
  1. Potatisfritters

    • Mjukfräs löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin utan att löken tar färg och låt löken svalna.
    • Mixa sojabönorna grovt och blanda dessa med löken.
    • Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base Potatismos under omrörning och tillsätt lök, sojabönor, majs och riven ost.
    • Smaksätt potatisfärsen med hackad persilja, citronsaft och Knorr Umami.
    • Forma färsen till ovala bollar (räkna 3 st per person), bryn i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin och lägg på ett GN bläck.
  2. Coleslaw

    • Salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska.
    • Rosta kummin i en stekpanna, låt svalna.
    • Blanda HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs och Knorr Fraiche 24% i en stor skål smaksätt med vitlök, kummin, Winborgs Äppelcidervinäger, persilja, mynta och nymalen vitpeppar efter smak.
    • Pressa vätskan ur kålen och blanda den tillsammans med morot, äpple och dressing. Kyl fram till servering,
  3. Vid servering

    • Pensla eller spraya ett gastrobleck och fritters med Milda Browning. Stek i ugn vid 225 grader i 5-10 minuter.
    • Fyll tunnbröd med varma fritters och coleslaw, servera omgående.