Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatisfritters

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Vatten 600.0 ml
  • Majs, frusen 150.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 263.0 g
  • Ost, riven 150.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Milda Professional Matfett Ugnstekning, Browning 3 x 3,7 L 100.0 ml
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 180.0 g

Coleslaw

  • Spetskål 600.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Äpple (Aroma) 200.0 g
  • Morot, riven 122.0 g
  • Spiskummin, hela 4.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 8.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 30.0 g
  • Mynta, blad 8.0 g
  • Persilja, färsk 11.0 g
  • Vitpeppar malen

Vid servering

  • Tunnbröd 10.0 st
  1. Potatisfritters

    • Mjukfräs löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin utan att löken tar färg och låt löken svalna.
    • Mixa sojabönorna grovt och blanda dessa med löken.
    • Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base Potatismos under omrörning och tillsätt lök, sojabönor, majs och riven ost.
    • Smaksätt potatisfärsen med hackad persilja, citronsaft och Knorr Umami.
    • Forma färsen till ovala bollar (räkna 3 st per person), bryn i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin och lägg på ett GN bläck.
  2. Coleslaw

    • Salta kålen och låt den stå i 20 minuter så att kålen dragit ur sin vätska.
    • Rosta kummin i en stekpanna, låt svalna.
    • Blanda HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs och Knorr Fraiche 24% i en stor skål smaksätt med vitlök, kummin, Winborgs Äppelcidervinäger, persilja, mynta och nymalen vitpeppar efter smak.
    • Pressa vätskan ur kålen och blanda den tillsammans med morot, äpple och dressing. Kyl fram till servering,
  3. Vid servering

    • Pensla eller spraya ett gastrobleck och fritters med Milda Browning. Stek i ugn vid 225 grader i 5-10 minuter.
    • Fyll tunnbröd med varma fritters och coleslaw, servera omgående.