Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vitchoklad Tiramisu

  • Kaffelikör 40.0 cl
  • Tiramisu kex, Lady fingers 160.0 g
  • Kaffe 300.0 g
  • Socker 50.0 g
  • Mousse
  • banan, utan skal 200.0 g
  • Mjölk, färsk 250.0 g
  • Kakaopulver
  • CARTE D'OR Vit chokladmousse 1 x 1,6 kg 150.0 g
  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg - Nytt artnr v 19 2019 - 67740996 100.0 g
  1. Vitchoklad Tiramisu

    • Rör ihop CARTE DÓR Vit chokladmousse med mjölk, mosad banan och Crème Bonjour färskost. Vispa så att det blir ett luftigt skum.
    • Kombinera kaffelikör, socker och kaffe.
    • Doppa tiramisu kexen i kaffet och lägg ut ett lager kex i botten av serveringsformen.
    • Spritsa ett lager av mousse ovanpå de fuktade kexen. Lägg ett andra lager av doppade kex ovan på moussen och avsluta med ännu ett lager CARTE DÓR Vit chokladmousse.
    • Jämna ut ytan och låt tiramisun stå och dra kallt i ett par timmar eller helst över natten.
    • Strö ut ett lager kakaopulver på tiramisuns yta före servering.