Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till chiligrytan

  • Grytrotfrukter 3.0 kg
  • (stora vita bönor,kokta)
  • Bönor, vita kokta 1.5 kg
  • Bönor, svarta 500.0 g
  • Knorr Napolisås 1 x 3 kg 300.0 g
  • Vatten 4.5 l
  • Mexican Hot krydda 50.0 g
  • Spiskummin malen 50.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 50.0 g

Tillbehör

  • Matvete 1.6 kg
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 30.0 g
  • Grönsaksblandning fryst 625.0 g
  • Salt och peppar

Vid servering

  • Persilja, blad 26.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 500.0 g
  1. Till chiligrytan

    • Koka upp Knorr Napolisås med kryddorna. Bland ner rotfrukter och bönor och låt sjuda tills grönsakerna forfarande har lite tuggmotstånd kvar.
  2. Tillbehör

    • Fördela lika mängd matvete och vatten i GN-bleck. Häll på buljong och finhackade grönsaker. Rör om i blecken.
    • Grädda med ånga utan lock i ca 20 minuter.
  3. Vid servering

    • Servera chiligrytan med matvete tillbehör, Knorr Fraiche 24% och nyhackad persilja.