Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till chokladbrownien

  • Choklad, bagerimörk 200.0 g
  • Milda Professional Matlagningsmargarin 16 x 0,5 kg 200.0 g
  • Ägg (stora, klass A) 8.0 st
  • Socker 200.0 g
  • Mjöl, vete 120.0 g

Till servering

  1. Till chokladbrownien

    • Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och sockra portionsformar.
    • Hacka chokladen och smält tillsamans med margarinet.
    • Vispa ägg och socker poröst, vänd i den avsvalnade choklad/margarinblandningen tillsamans med vetemjölet.
    • Häll smeten i formar och grädda i 10 min.
  2. Till servering

    • Stjälp upp chokladbrownien och servera den tillsammans med CARTE DÒR Karamelltopping och Rama Professional Vanilla.