Brownie ! Ett ultimativt bakverk för chokladälskaren som med fördel kan bakas en dag i förväg. Smaksätt gärna kakan med exempelvis apelsin, ingefära, valnötter eller bara salt och extra choklad. Serveras gärna tillsammans med en klick vispad CARTE DÒR Vanilla

Ingredienser
Till chokladbrownien
-
Choklad, bagerimörk 200.0 g
-
Milda Professional Matlagningsmargarin 16 x 0,5 kg 200.0 g
-
Ägg (stora, klass A) 8.0 st
-
Socker 200.0 g
-
Mjöl, vete 120.0 g
Till servering
-
Rama Professional Vanilla 8 x 1 L 3.0 dl
Förberedelser
-
Till chokladbrownien
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och sockra portionsformar.
- Hacka chokladen och smält tillsamans med margarinet.
- Vispa ägg och socker poröst, vänd i den avsvalnade choklad/margarinblandningen tillsamans med vetemjölet.
- Häll smeten i formar och grädda i 10 min.
-
Till servering
- Stjälp upp chokladbrownien och servera den tillsammans med CARTE DÒR Karamelltopping och Rama Professional Vanilla.