Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till puddingen

  • Mjölk 1.0 l
  • KNORR Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L ," Ersätts av 17469502 v 45 2015" 1.0 l
  • CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg 260.0 g

Topping

  • CARTE D'OR Hallonmousse 1 x 1,72 kg 180.0 g
  • Lingon, rårörda 100.0 g
  1. Till puddingen

    • Sjud mjölken och blanda i CARTE DÒRPanna Cotta pulver. Blanda i Knorr Visp 31%och fördela i portionsskålar eller G-N bleck
    • Ställ kallt i några timmar
  2. Topping

    • Vispa hallonmoussen med mjölken, rör i de rårörda lingonen.
    • Spritsa eller klicka på moussen på puddingen.