Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gryta

  • Lök, tärnad 210.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Ingefära, färsk riven 25.0 g
  • Vitkål, strimlad 750.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 665.0 g
  • Potatis, fast tärnad 3x3 cm 300.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 160.0 g
  • Cayennepeppar, malen 1.0 g
  • Paprikapulver 6.0 g
  • Knorr Napolisås 1 x 3 kg 115.0 g
  • Ananasjuice 330.0 ml
  • Vatten 830.0 ml
  • Jordnötssmör 210.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 35.0 g

Garnityr

  • Morötter, Julienne 3mm 100.0 g
  • Rödbeta, julienne 3x3 mm 100.0 g
  • banan, utan skal 200.0 g
  • Koriander, färsk hackad 10.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 30.0 ml

Servering

  • Kokt ris
  1. Gryta

    • Fräs löken mjuk i såsbasen på medelvärme ca 5 minuter. Tillsätt kryddpuréerna och fräs under omrörning ytterligare en halv minut.
    • Lägg ner vitkål, potatis och sötpotatis och cayennepeppar och paprika. Rör om så att alla kryddor blandas med grönsakerna.
    • Tillsätt vatten, ananasjuice och Knorr Napoli. Koka upp, lägg på lock och sjud långsamt tills grönsakerna är al dente.
    • Rör ner jordnötssmöret i grytan och smaksätt med Knorr Umami.
  2. Garnityr

    • Vänd morot, rödbeta, banan och koriander i vinägrett.
  3. Servering

    • Dekorera rätten med garnityret. Servera med kokt ris.