Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad potatis

  • Rapsolja 100.0 g
  • Knorr Jalfrezi pasta 4x1,1kg 80.0 g
  • Potatis, skalad 2.0 kg
  • Salt 15.0 g

Mynta yoghurt

  • Yoghurt, turkisk 300.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 45.0 ml
  • Mynta, blad 6.0 g
  • Korianderfrö, malen 1.0 g
  1. Rostad potatis

    • Sätt ugnen på 200 grader
    • Skär potatisen passande bitar.
    • Blanda samman Knorr Jalfrezi Kryddpuré, Milda Flytande Mjölkfritt margarin och salt, vänd potatisen i kryddblandningen, lägg potatisen på i ett GN bläck och rostas i ugn i ca 25 minuter.
  2. Mynta yoghurt

    • Rör samman yoghurt, HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med hackad färskmynta och koriander, justera smaken med salt. Kyl fram till servering.