Ingredienser
Rostad potatis
-
Rapsolja 100.0 g
-
Knorr Jalfrezi pasta 4x1,1kg 80.0 g
-
Potatis, skalad 2.0 kg
-
Salt 15.0 g
Mynta yoghurt
-
Yoghurt, turkisk 300.0 g
-
Mynta, blad 6.0 g
-
Korianderfrö, malen 1.0 g
Förberedelser
-
Rostad potatis
- Sätt ugnen på 200 grader
- Skär potatisen passande bitar.
- Blanda samman Knorr Jalfrezi Kryddpuré, Milda Flytande Mjölkfritt margarin och salt, vänd potatisen i kryddblandningen, lägg potatisen på i ett GN bläck och rostas i ugn i ca 25 minuter.
-
Mynta yoghurt
- Rör samman yoghurt, HELLMANN`S Citrus Vinaigrette med hackad färskmynta och koriander, justera smaken med salt. Kyl fram till servering.