Tikkakryddad morotstartar
Överraska dina gäster med en kryddig morotstartar till förrätt.

Ingredienser
Gör så här
-
Morötter, skalade 1.0 kg
-
Lök, tärnad 150.0 g
-
Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 150.0 g
-
Bönor, lima kokt 150.0 g
-
Sesamfrön 10.0 g
-
Vatten 2.0 l
-
Knorr Tikka Masala pasta 4x1,1kg 40.0 g
-
Olja, oliv 25.0 g
-
Dragon, färsk hackad 50.0 g
-
Olja Till Stekning
-
Salt Och Peppar
Förberedelser
-
Gör så här
- Koka morötterna i vatten med grönsaks- och kycklingbuljongen. Tillsätt lite Knorrtikkamasala-kryddpasta.
- När morötterna har blivit mjuka, mosar du dem grovt och blandar dem med färsk dragon, dijonsenap och olivolja. Koka upp kyckling- och morotsbuljongen och krydda vid behov med lite salt och peppar – justera syran med lite färsk citron ellermailleäppelcidervinäger.
- Servera den kalla eller varma morotstartaren med stekta kikärter, sesamfrön och varma vita limabönor. Garnera med den reducerade buljongen! Och med mycket färsk dragon.
- Servera tartaren som en fristående rätt eller med stekta TVB NoMeatballs. Eller med stekta TVB Little Willies som kryddats med lite Knorr grillkrydda under stekningen.