Ingredienser
Till tikka fisk curry
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Sötpotatis, skalad tärnad 400.0 g
-
Kokosmjölk, konserverad 24% 800.0 ml
-
Vatten 200.0 ml
-
Kolja, filé 800.0 g
-
Ärtor, gröna 500.0 g
-
Salt(1) 10.0 g
Avslutningsvis
-
Koriander, färsk hackad 20.0 g
-
Lime 2.0 st
-
Tomater, tärnade 150.0 g
-
Kokt ris
Förberedelser
-
Till tikka fisk curry
- Sautera löken mjuk utan att den tar färg i Milda Flytande Mjölkfritt margarin.
- Tillsätt Knorr Tikka Masala Kryddpasta, sautera ytterligare någon minut.
- Tillsätt Knorr Tomatino, tärnad sötpotatis, kokosmjölk, vatten och Knorr Ekologisk Grönskasbuljong, koka upp och sjud tills såsen börjar tjockna. Smak sätt med salt.
-
Avslutningsvis
- Tillsätt fisk och ärtor och sjud tills fisken är klar.
- Servera curryn med färsk koriander, tomat, nykokt ris och klyftad lime.