Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till tikka fisk curry

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Tikka Masala pasta 4x1,1kg 160.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 300.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 400.0 g
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 800.0 ml
  • Vatten 200.0 ml
  • Kolja, filé 800.0 g
  • Ärtor, gröna 500.0 g
  • Salt(1) 10.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 20.0 g

Avslutningsvis

  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • Lime, klyftor 2.0 st
  • Tomater, tärnade 150.0 g
  • Kokt ris
  1. Till tikka fisk curry

    • Sautera löken mjuk utan att den tar färg i Milda Flytande Mjölkfritt margarin.
    • Tillsätt Knorr Tikka Masala Kryddpasta, sautera ytterligare någon minut.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, tärnad sötpotatis, kokosmjölk, vatten och Knorr Ekologisk Grönskasbuljong, koka upp och sjud tills såsen börjar tjockna. Smak sätt med salt.
  2. Avslutningsvis

    • Tillsätt fisk och ärtor och sjud tills fisken är klar.
    • Servera curryn med färsk koriander, tomat, nykokt ris och klyftad lime.