+

Till tikka fisk curry

Avslutningsvis

  • Koriander, färsk hackad 20 g
  • Lime, klyftor 2 st
  • Tomater, tärnade 150 g
  • Kokt ris
  1. Till tikka fisk curry

    • Sautera löken mjuk utan att den tar färg i Milda Flytande Mjölkfritt margarin.
    • Tillsätt Knorr Tikka Masala Kryddpasta, sautera ytterligare någon minut.
    • Tillsätt Knorr Tomatino, tärnad sötpotatis, kokosmjölk, vatten och Knorr Ekologisk Grönskasbuljong, koka upp och sjud tills såsen börjar tjockna. Smak sätt med salt.
  2. Avslutningsvis

    • Tillsätt fisk och ärtor och sjud tills fisken är klar.
    • Servera curryn med färsk koriander, tomat, nykokt ris och klyftad lime.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto