Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chili relish

  • Jalapeno 500.0 g
  • Paprika, röd 500.0 g
  • Lök, gul finhackad 1.0 stk
  • Vitlök, klyfta hackade 2.0 stk
  • Socker 100.0 ml
  • Salt 1.0 msk
  • Senapsfrön, gula 2.0 msk

Chilisalt till burgare och pommes

  • Salt, fint 150.0 g
  • Chilipulver rökt 20.0 g
  • Cayennepeppar 10.0 g
  • Paprikapulver 20.0 g
  • Lökpulver 10.0 g

Rökt chilimajonnäs

Vid servering

  1. Chili relish

    • Hacka ner jalapeño och paprika. Koka upp vinäger, socker, salt och senapsfrön. Lägg i paprika, jalapeño och lök. Koka på medelhög värme tills all vätska kokat in. Lägg i burk och kyl. För lite hetta? Addera hot sauce/tabasco. 
  2. Chilisalt till burgare och pommes

    • Blanda samtliga ingredienser.
  3. Rökt chilimajonnäs

    • Blanda samtliga ingredienser.
  4. Vid servering

    • Duscha burgarna lätt med matolja och grilla/stek i 6 minuter, vänd burgarna kontinuerligt.
    • Garnera med sallad, chili, cheddar, bröd samt övriga tillbehör.