Menu

Ingredienser

+

Terrin med varmrökt lax

Örtkräm

Tomatgelé

Citrongelé

  • Vatten 0.5 l
  • Knorr Texture 6 x 1 kg 165.0 g
  • Citron, juice färskpressad 0.5 l

Förberedelser

  1. Terrin med varmrökt lax

    • Dela laxen i mindre bitar och ta bort eventuella ben.
    • Mixa alla ingredienserna i en mixer.
    • Om du vill kan du smaksätta färsen med extra buljong, salt och peppar.
    • Häll färsen i silikonformar och låt stå kallt till nästa dag.
    • Servera laxen direkt från kylen. Vill du ha fastare färs? Addera bara mer Knorr Texture.
  2. Örtkräm

    • Mixa samtliga ingredienser.
    • Du kan med fördel även addera lite vitlök.
  3. Tomatgelé

    • Häll i samtliga ingredienser i en mixer och mixa samman.
    • Häll ut tomatmassan på ett bleck med bakplåtspapper.
    • Ställ gelén på kylning i ca 3 timmar.
  4. Citrongelé

    • Häll samtliga ingredienser i en skål och vispa ihop det.
    • Häll massan i en form och ställ gelén på kylning till nästa dag.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny