Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tacos med sötpotatis

  • Kidneybönor, kokta 1.0 kg
  • Sevan Hummus Hot´n Spicy 375.0 g
  • rödlök, fint hackad 2.5 stk
  • socker 5.0 dl
  • Vatten 7.5 dl
  • Majs, konserv 850.0 g
  • Avokado 5.0 st
  • Spiskummin malen 7.0 g
  • Olja, oliv
  • Flingsalt
  • Tortillabröd, medium
  • Sötpotatis 750.0 g
  • Ättika 12% 250.0 g
  • Gurka 3.0 st
  • Koriander, färsk hackad 375.0 g
  1. Tacos med sötpotatis

    Sätt ugnen på 225 grader.Skär upp sötpotatisen i 2 cm stora bitar, lägg på en plåt, ringla över olivolja, flingsalt och spiskummin. Rosta i ugnen 35-40 min, de ska bli mjuka och gärna få lite färg. Ta ut plåten när det är ca 10 min kvar och lägg på kidneybönorna. Sätt tillbaka in i ugnen.Blanda ihop ingredienserna till 1-2-3 lagen. Skiva rödlöken tunt och lägg i den i lagen (förvara i en återslutande burk som man kan ha i kylen sen och bara fylla på när löken börjar ta slut) Hacka upp alla grönsaker, gurka, koriander och avokado. När sötpotatisen och bönorna är klara, serva i små tortilliabröd ihop med chilihummusen, alla grönsaker, majs, rödlök samt de rostade kikärtorna.