Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sallad med mormordressing, ärtor, persilja och tranbär

  • Hjärtsallad 500 g
  • Sallad, frisé röd 250 g
  • Sallad, isberg 313 g
  • Persilja, blad 100 g
  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 300 ml
  • Socker, florsocker 75 g
  • Citron, juice färskpressad 100 g
  • Ärtor, gröna frusna 500 g
  • Tranbär, torkade 100 g
  1. Sallad med mormordressing, ärtor, persilja och tranbär

    • Riv salladen i lagom stora bitar och skölj den ordentligt.
    • Skölj persiljan och skaka bort vattnet.
    • Vispa ihop Knorr Visp 31 %, florsocker och citron till en lätt, krämig konsistens.
    • Vänd salladen, persiljan, ärtorna och tranbären i dressingen.