Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sallad med mormordressing, ärtor, persilja och tranbär

  • Hjärtsallad 500.0 g
  • Sallad, frisé röd 250.0 g
  • Sallad, isberg 313.0 g
  • Persilja, blad 100.0 g
  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 300.0 ml
  • Socker, florsocker 75.0 g
  • Citron, juice färskpressad 100.0 g
  • Ärtor, gröna frusna 500.0 g
  • Tranbär, torkade 100.0 g
  1. Sallad med mormordressing, ärtor, persilja och tranbär

    • Riv salladen i lagom stora bitar och skölj den ordentligt.
    • Skölj persiljan och skaka bort vattnet.
    • Vispa ihop Knorr Visp 31 %, florsocker och citron till en lätt, krämig konsistens.
    • Vänd salladen, persiljan, ärtorna och tranbären i dressingen.