+

Till formen

Till kakan

Till glasyren

  1. Till formen

    • Smörj en brödform och täck den med kokosflingor.

  2. Till kakan

    • Värm ugnen till 175 grader.
    • Grovhacka valnötskärnor och riv rödbetor grovt.
    • Riv skal av apelsin zest.
    • Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulver, kanel, salt och vaniljsocker separat.
    • Vispa samman Milda Såsbas, socker, brunfarin och apelsinzest. Tillsätt ett ägg åt gången samtidigt som massan
    • vispas vit och fluffig.
    • Vänd i rödbetor och valnötter.
    • Tillsätt torra ingredienser och blanda väl.
    • Slå smeten i formen och grädda kakan i ca 50 minuter.
    • Låt kakan svalna.
  3. Till glasyren

    • Vispa samman Creme Bonjour Naturellmed florsocker och smaksätt med citron och apelsin saft.
+