Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Baka fröknäcket:

  • Linfrön 40.0 g
  • Sesamfrön 65.0 g
  • Solrosfrön 65.0 g
  • Pumpafrön 60.0 g
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 120.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Rapsolja 50.0 ml
  • Vatten 250.0 ml

Rökt färskost

  • Crème Bonjour Naturell, Laktosfri, 1 x 1,5 kg 300.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Deep Smoke 6 x 400ml 20.0 g

Vid servering

  • Rädisskott
  • Alfaalfa groddar
  • Kummin hel
  1. Baka fröknäcket:

    • Blanda samtliga ingredienser utom vatten och olja i en bunke.
    • Koka upp vatten och olja och slå vätskan över de torra ingredienserna.
    • Fördela smeten på två bakplåtspapper och platta ut frösmeten tunt mellan bakplåts papper.
    • Grädda i ugn vid 150 grader i 50-60 minuter.
  2. Rökt färskost

    • Blanda Creme Bonjour Naturel, Knorr Professional Flytande smaksättare Deep Smoke.
  3. Vid servering

    • Klicka färskosten på fröknäcket och toppa med kummin, rädisskott och alfa alfa groddar.