Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rödbetspannacotta

  • Rödbetssaft 4.0 dl
  • Socker 40.0 g
  • Stjärnanis 3.0 st
  • CARTE D'OR Panna Cotta 2 x 0,26 kg 100.0 g

Drottningkompott

  • Vatten 2.5 dl
  • CARTE D'OR Drottningsoppa/Drottningkräm 1 x 1,82 kg 70.0 g
  • Blåbär, frusna 250.0 g
  1. Rödbetspannacotta

    1. Låt rödbetssaften,Rama Visp, sockret och stjärnanisen koka upp.
    2. Blanda i pannacottapulvret och rör hela tiden.
    3. Fördela pannacottapulvret i tio glas och låt stå kallt över natten.
  2. Drottningkompott

    1. Blanda vatten och ingredienserna till kompotten. Rör om ytterligare en minut.
    2. Tillsätt blåbären och servera till pannacottan.