Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  1. Gör så här

    • Lägg ut kycklingskinnet på ett bakplåtspapper och salta lätt. Stek krispigt i ugn på 180°C i ca 20-25 minuter. Låt svalna på papper.
    • Lägg äggen i en stor gryta med vatten och tillaga dem med hjälp av en cirkulator på 64°C i ca 1 timme eller koka dem i ca 6 minuter på spisen.
    • Häll upp Knorr Professional Kycklingfond i en stor kastrull. Koka upp och smaksätt med ingefära, vitlök, soja, vinäger, röd chili och sesamolja. Låt småkoka i ca 5 min.
    • Koka nudlarna enligt anvisningarna och lägg upp dem i djupa skålar. Toppa med svamp, salladslök, böngroddar och kycklingskinn.
    • Ta upp äggen från cirkulatorn. Knäck i ägget i skålen eller skala det löskokta ägget. Slå över den kokheta buljongen och strö över sesamfrön.