Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Quinoa och kikärtor Jalfrezi

  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Grönsaker, blandade tärnade 800.0 g
  • Vitlök, klyfta 4.0 st
  • Knorr Jalfrezi pasta 4x1,1kg 200.0 g
  • Vatten 5.0 dl
  • Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 1x5kg 10.0 g
  • Brun farin 20.0 g
  • Salt och peppar
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml 10.0 g
  • Svart Quinoa 450.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 210.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1000.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro)
  • Naanbröd
  • 4 st lime
  1. Quinoa och kikärtor Jalfrezi

    • Skär alla grönsaker i tärningar. Stek dem i Milda flytande margarin 100% i en gryta i ca 5-10 minuter.

    • Hacka vitlöken fint, lägg det i grytan. Tillsätt ingefäran och Jalfrezi pastan, låt det steka i några minuter.

    • Tillsätt quinoa, Knorr grönsaksbuljong, vatten, kikärter, Knorr Tomantino och brun farin. Rör runt och låt koka upp. Låt rätten puttra på låg värme i ca 20-30 minuter.

    • Smaka av med salt, peppar och Knorr Professional flytande smaksättare Roast Umami och ev mer Jalfrezi pasta.

    • Strö över koriander och servera med lime och Naanbröd.