Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pulled pork

Pickles

Vid servering

  • Kimchi 500.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro)
  • Sallad, huvudsallad
  1. Pulled pork

    • Skär loss benet från revbenen. 
    • Skär fläsket i större bitar 5x5 cm. 
    • Skär den gula löken i grova bitar. Hacka vitlöken. 
    • Fräs på allt i matoljan och sesamoljan tills det får färg. Lägg upp i ett litet bleck. 
    • Koka upp resterande ingredienser och blanda med köttet. Täck med folie och kör i ugn 130C i ca 4-6 timmar. Köttet ska bli riktigt mjukt och ska falla sönder. 
    • Rör ihop allt med en stor slev så att köttet trillar sönder och blandas med såsen. Klart. 
    • Håller i kyl 3-4 dagar eller i vaccumpåse i 2 veckor.
  2. Pickles

    • Koka vatten, ättika och socker till en klassisk 123 lag. Låt svalna. 
    • Skär gurkan tunt, ca 2 mm. Skär löken i lika tunna ringar. Vänd upp i en bunke med salt och korianderfrön. 
    • Slå över 123 lagen och låt stå i kyl minst 12 timmar. 
    • Håller i 2 veckor i kylen. 
  3. Vid servering

    • Servera köttet i ett nyrostad baguettebröd med kimchi, sallad, pickles, blandad Srirachamajo, koriander.