1. Potatis

    • Lägg potatisklyftor i vatten i 15 minuter före fritering. Häll av vattnet och låt potatisdroppaav kökshanddukar.

  2. Potatiskrydda

    • Blanda samman Knorr Napoli, salt, paprika och cayenne.
  3. Spicy Mayonnaise

    • Blanda samman KnorrFraiche 24%, HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs, Knorr PROFESSIONALKryddpuré Vitlök och kryddpuré paprika. Rör ner Winborgs Äppelcidervinäger, Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Rökt Chili, salt och peppar.

  4. Frittering:

    • Värm oljan i fritösen till 160° och frittera potatisklyftorna i omgångar. De ska bara få lätt ljusgul färg. Ta upp potatisen och låt den rinna av.
    • Hetta nu upp oljanytterligaretill 180°. Frittera potatisen ännu en gång. Den ska bli knaprig och gulbrun nästan genast. Låt potatisen rinna av på papper och krydda den med potatiskrydda.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text