Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatis

  • Potatis, fast i klyftor 2.0 kg

Potatiskrydda

  • Knorr Napolisås 1 x 3 kg 25.0 g
  • Salt 11.0 g
  • Paprikapulver 2.0 g
  • Cayennepeppar, malen 1.0 g

Spicy Mayonnaise

  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 400.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 50.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g

Frittering:

  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 3000.0 ml
  1. Potatis

    • Lägg potatisklyftor i vatten i 15 minuter före fritering. Häll av vattnet och låt potatisdroppaav kökshanddukar.
  2. Potatiskrydda

    • Blanda samman Knorr Napoli, salt, paprika och cayenne.
  3. Spicy Mayonnaise

    • Blanda samman KnorrFraiche 24%, HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs, Knorr PROFESSIONALKryddpuré Vitlök och kryddpuré paprika. Rör ner Winborgs Äppelcidervinäger, Knorr PROFESSIONAL Kryddpuré Rökt Chili, salt och peppar.
  4. Frittering:

    • Värm oljan i fritösen till 160° och frittera potatisklyftorna i omgångar. De ska bara få lätt ljusgul färg. Ta upp potatisen och låt den rinna av.
    • Hetta nu upp oljanytterligaretill 180°. Frittera potatisen ännu en gång. Den ska bli knaprig och gulbrun nästan genast. Låt potatisen rinna av på papper och krydda den med potatiskrydda.